Nieuwe website Trans-Action live

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan een nieuw online gezicht. We wilden heel graag onze website een opfris beurt geven om onze klanten beter met relevante, actuele informatie te voorzien. Dat is nu afgerond en het resultaat ervan, ziet u nu zelf.

Nieuw en toch eigen

De nieuwe site heeft een compleet andere look & feel. En ondanks dat de site er heel erg anders uitziet, vinden we dat die toch onze eigenheid uitstraalt.

Meer ruimte voor de collecties

De merken komen goed tot zijn recht: elk merk vertelt haar eigen verhaal en we tonen ook direct onze best-stellers. U heeft als klant direct een indruk van de collectie. Voor de volledige collecties van merken, kunt u via een link direct naar hun eigen websites.

Retailers en klanten geholpen

We krijgen van consumenten nog weleens de vraag waar onze kleding te verkrijgen is. Daarom hebben we ‘vind een winkel’ toegevoegd. Men kan nu zowel op locatie (welke winkels zitten er bij mij in de buurt?) als via een merk (bij welke winkels kan ik dat merk kopen?) zoeken. Zo vinden retailers en consumenten elkaar gemakkelijker.

Nieuws

Tenslotte hebben we een nieuws sectie toegevoegd. Hier vindt u meer informatie over ontwikkelingen in collecties, activiteiten die we organiseren en relevante wetenswaardigheden.