Klanten bezoeken Ierland

Dit voorjaar hebben we met 12 Nederlandse klanten een bezoek gebracht aan onze Ierse leveranciers.

Ierland bezoek je niet, dat belééf je. De warmte van de mensen voel je ook terug in het beste van Ierland. En dan bedoelen we niet alleen de Guinness, de muziek, de verhalenvertellers en het rugby. Ook de kleding is écht Iers. Daarom zijn we zo trots op onze Ierse merken. Wij leveren deze producten al jaren. Het zijn producten met karakter. En dat karakter ervaar je al helemaal in de fabrieken waar ze gemaakt worden.

IMG_1345    IMG_1467

Daarom wilde we heel graag een aantal van onze klanten deze merken zelf laten ervaren bij alle fabrikanten. Door te zien hoe en waar ze gemaakt worden, komen ze nog meer tot leven. En hoe meer het bij onze klanten leeft, hoe meer hun klanten dat zullen merken en wellicht raken zij daardoor ook (nog meer) betoverd door deze Ierse producten.

In vijf dagen bezochten we vijf leveranciers en konden de klanten met eigen ogen het weven van de kleding, het fabriceren van de kleding tot één geheel en de kwaliteitscontroles ervan zien. Ook bezochten we een van de oudste weverijen van Ierland waar alle ruwe wol gesponnen wordt waarmee uiteindelijk de truien worden gewoven. En natuurlijk hebben we met z’n allen genoten van de gastvrijheid van onze leveranciers. Laat dat maar aan de Ieren over!

Reacties van klanten:

“Wat een belevenis! Zó leuk dat ik nu zelf gezien heb waar het vandaan komt.”

“Mooi dat er nog zoveel met de hand gebeurt.”

“Dit had ik niet willen missen, mag ik volgend jaar weer mee?”