Voorverkoop Spring/Summer 2016 begonnen

Maandag 10 augustus is de voorverkoop van de spring/summer collecties voor 2016 begonnen. Onze klanten komen weer langs om de nieuwe collecties te bekijken en hun keuzes te maken voor het nieuwe jaar.

Tijdens de modeshows van onze merken hebben onze merken laten zien wat ze in petto hebben en wij zijn erg blij met de resultaten. Niet alleen traditionele ontwerpen die we al jaren met succes verkopen, maar ook nieuwe designs waarvan wij overtuigd zijn dat ze zullen verrassen.

Zo heeft bijvoorbeeld Holebrook meer trendy stukken in haar collectie dit jaar. Saint James heeft ons verrast met aansprekende uitbreidingen op hun sterke basiscollectie: de bekende kwaliteit met nieuwe designs en stijlen. Daarnaast heeft Weirdfish naast hun bekende macaroni designs een nieuwe, gekleurde lijn: lichter, duotonen en natuurlijk een beetje “weird”.

Tenslotte voeren we dit jaar ook een nieuw merk in de collectie. Of eigenlijk, een oude bekende in een nieuw jasje: Piece of Blue. Zij zijn dé specialist in stonewashed kleding uit Denemarken.